Tarieven 2021

Losse Personal Training: € 55,- per uur | Meer trainingen (rittenkaarten) vanaf € 40,- per uur

Rittenkaarten

08 Trainingen € 400,00
€ 50,00 per uur
12 Trainingen € 570,00
€ 47,50 per uur
24 Trainingen € 1080,00
€ 45,00 per uur

Duo Trainingen

01 losse training 65,00
65,- per uur
10 Trainingen 550,00
55,- per uur
20 trainingen 1000,00
50,- per uur

Losse tarieven

Posture screen + Aangepast trainingsschema
€ 60,00
Trainingsschema
€ 50,00
Vetmeting (huidplooi)
€ 15,00
Voedingsadvies:
€ 30,00
Voedingsschema
€ 55,00

Privé groepstraining

Bootcamp
v.a. € 7,50 per persoon
Lesmills Grit
v.a. € 7,50 per persoon
Spinning
v.a. € 7,50 per persoon
Gladiator workout
v.a. € 7,50 per persoon
BBB vs Boxing
v.a. € 7,50 per persoon

(Minimaal 6 personen)

Trainingspakketten

Er wordt gewerkt met trainingspakketten. Deze worden samen met u bepaald in een gratis intake gesprek. De trainingspakketten zijn voorzien van combinaties van: Rittenkaarten/voedingsadviezen/vetmetingen/groepstrainingen/losse trainingen/ trainingsschema’s en techniektrainingen.

  • Tarieven zijn inclusief 9% BTW
  • Rittenkaarten zijn inclusief: Vetmetingen (huidplooi) en voedingsadviezen.

Intakegesprek

Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal tests. In dit intakegesprek bespreek je eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens krijg je een trainingsprogramma voorgeschoteld.

Intakegesprekken zijn gratis

Wat anderen zeggen

Sinds ik train met Darli zie ik mijn lichaam veranderen, ik boek progressie en ben gemotiveerd om steeds mijn goals bij te stellen. Darli haalt het beste in mij naar boven en heeft altijd handige tips op gebied van training en voeding. De personal training is van meerwaarde voor mij in mijn fitjourney! Ik zou iedereen willen laten ervaren wat personal training voor je kan doen!

Shelley Olivier - Brodie

Ik train nu 2 jaar met Darli en ik kan het iedereen aanraden. Hij weet mij iedere keer te motiveren en zelfs een stapje verder te laten gaan. Geen enkele training is saai, maar juist heel gevarieerd.  En heel belangrijk voor mij, hij weet de juiste spiergroepen te trainen, waardoor ik geen rugklachten meer heb. Ook wat betreft voeding heeft hij goede bruikbare adviezen. Darli luistert, is eerlijk en betrokken en geeft daardoor advies op maat.

Jantine

Zelf heb ik vervelende rugklachten, dankzij de training van Darli leer ik op een goede manier te trainen zonder dat ik hiermee te veel belast, en toch mijn schema kan aanhouden.

Malou

If you wanna start a great journey to a healthy lifestyle and body, I recommended you to Choose Darli. My experience was really great with him. He is not only a knowledgeable trainer but also, flexible and so friendly.I was almost one year with Darli, and he changed my body and mood. Highly recommended!

Sayna
Webdevelopment by Oil4.