Football Skills Nederland

Football Skills Nederland wil jonge voetballertjes plezier bieden en ze daarnaast inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op welk niveau ze ook spelen.

Wij kunnen in vijftien trainingen natuurlijk niet garanderen dat jongens straks in het eerste elftal van hun club spelen. Maar we helpen ze wel op weg om hun eigen top te halen. Dat kan iedereen. Of je nu in de F8 speelt of in de D1.

We laten je oefeningen doen die je bij je eigen club niet tegenkomt en helpen je zo wat stapjes vooruit te zetten. Binnen het hedendaagse voetbal is snelheid erg belangrijk; handelingssnelheid, snelheid van omschakeling, maar ook wendbaarheid en snelheid van sprinten.

Conditietraining

Bij Football Skills Nederland word er in de trainingen ook aandacht besteed aan conditie training, dit om de jonge voetballers te verbeteren in explosiviteit, snelheid, reactievermogen en wendbaarheid.

Het zorgt ervoor dat de voetballers zich tijdens een wedstrijd sneller kunnen aanpassen aan de situaties en beter gaan duelleren. Conditietraining optimaliseert specifieke vaardigheden en is daarom van essentieel belang voor iedere (jonge) voetballer.

Bij een mindere conditie komt de techniek minder goed uit de verf en zijn de bewegingen onnauwkeuriger. Daarnaast zijn voetballers tijdens een wedstrijd constant in beweging en wisselen zij veel in tempo. De trainingen van onze looptrainers leren het lichaam hier mee om te gaan om optimaal te kunnen presteren tijdens de wedstrijd.

Conditietraining is de basis voor iedere succesvolle voetballer. Het verbetert niet alleen maar de vaardigheden, maar werkt ook nog eens blessurepreventief. Mocht er dan toch een blessure zich voordoen, dan herstelt een voetballer met een goed uithoudingsvermogen zich een stuk sneller.

Pas als je kunt lezen en schrijven, kun je beginnen met studeren.

Wiel Coerver

Als we dit naar het voetbal vertalen: alle tijd en energie bij jeugdspelers zo veel mogelijk in de techniek moeten stoppen. Want pas als een voetballer kan passen, kan hij leren de juiste pass op het juiste moment te geven. En pas als hij de bal en zijn directe tegenstander beheerst, kan hij leren het hele spel te domineren.

Het mooie van voetbal is dat ieder kind dat plezier in die sport heeft, zichzelf vanuit zijn of haar eigen niveau kan verbeteren. Dat is ook het uitgangspunt van Football Skills Nederland; dat iedere jeugdspeler die in zichzelf wil investeren, aan de trainingen van FSN kan meedoen en een betere speler of speelster kan worden.

Over tactiek, opstelling, wedstrijdresultaat of selecties praten we daarbij niet, wel over dribbelen, kappen en draaien, aan- en meenemen, passen en trappen, passeren, scoren, creativiteit, zelfwerkzaamheid en persoonlijkheidsontwikkeling.

Naast alle technische onderdelen zijn die laatste twee erg belangrijk, want de mate van progressie wordt voor een groot deel uiteindelijk door de deelnemer zelf bepaald.

Wij helpen die deelnemer alleen maar in het streven zijn of haar eigen top te halen, met doordachte en uitdagende oefenstof, het stimuleren van de meest effectieve mindset, positieve coaching en een op het individu gerichte trainingsmethode.

Dat helpen, dat doen we met passie, plezier en overtuiging.

Kosten en inschrijven

Kosten

6 trainingen voor € 70,00

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen

Sinds ik train met Darli zie ik mijn lichaam veranderen, ik boek progressie en ben gemotiveerd om steeds mijn goals bij te stellen. Darli haalt het beste in mij naar boven en heeft altijd handige tips op gebied van training en voeding. De personal training is van meerwaarde voor mij in mijn fitjourney! Ik zou iedereen willen laten ervaren wat personal training voor je kan doen!

Shelley Olivier - Brodie

Ik train nu 2 jaar met Darli en ik kan het iedereen aanraden. Hij weet mij iedere keer te motiveren en zelfs een stapje verder te laten gaan. Geen enkele training is saai, maar juist heel gevarieerd.  En heel belangrijk voor mij, hij weet de juiste spiergroepen te trainen, waardoor ik geen rugklachten meer heb. Ook wat betreft voeding heeft hij goede bruikbare adviezen. Darli luistert, is eerlijk en betrokken en geeft daardoor advies op maat.

Jantine

Zelf heb ik vervelende rugklachten, dankzij de training van Darli leer ik op een goede manier te trainen zonder dat ik hiermee te veel belast, en toch mijn schema kan aanhouden.

Malou

If you wanna start a great journey to a healthy lifestyle and body, I recommended you to Choose Darli. My experience was really great with him. He is not only a knowledgeable trainer but also, flexible and so friendly.I was almost one year with Darli, and he changed my body and mood. Highly recommended!

Sayna
Webdevelopment by Oil4.