Over mij

Missie – samen persoonlijke doelen behalen

Mijn naam is Darli en sinds september 2016 trotse eigenaar van Functional Movements. Door het behalen van mijn opleiding Sport & Beweging ben ik al 10 jaar werkzaam in de sportbranche.

Doordat er in de fitness wereld zoveel verschillende kanten zijn ben ik eerst gaan werken als fitnessinstructeur. Ook heb ik groepslessen gegeven onder het bekende programma van Lesmills.

Na het behalen van Fitvak A & B ben ik me verder gaan specialiseren en heb ik de opleiding NASM cpt personal trainer behaald. Vol passie ben ik hierna als personal trainer onder de naam Functional Movements begonnen om samen persoonlijke doelen te behalen.

Visie – De basis moet goed zijn.

Door mijn werkervaring weet ik als geen ander dat het verbeteren van iemand z’n lichaamshouding een wereld van verschil kan maken. Ik ben van mening dat ieder lichaam een andere bouw heeft en hierdoor een persoonlijk aangepast trainingsprogramma nodig heeft. Zodat op deze manier persoonlijke doelen behaald worden.

Footballskills Nederland – Passie voor voetbal

Sinds de zomer van 2018 ben ik begonnen met fysieke voetbal trainingen voor de senioren. Via deze weg ben ik in contact gekomen met Footballskills nederland. Na een succesvolle periode bij Vv A.S.W.H ben ik een eigen locatie begonnen in Zwijndrecht bij voetbal vereniging VVGZ. Meer informatie over footballskills Nederland lees je hier.

Contact

Darli Gerardus
06 31 01 05 33
info@functionalmovements.nl
Kvk: 66 87 06 07

Samenwerking

Martis Sports Fysieke training

Mijn naam is Jeremy Martis, sportfysiotherapeut en fysieke trainer. Sporten is altijd mijn grote passie geweest.

Al sinds mijn jeugd was ik zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het menselijk bewegen.

Om mensen op weg te helpen met bewegen heb ik de Bachelor opleiding tot fysiotherapeut gevolgd, en later de Master opleiding tot sportfysiotherapeut.

Met mijn passie voor sport en bewegen wil ik als fysiotherapeut mensen helpen om beter te gaan bewegen bij gezondheidsproblemen. Als fysieke trainer om sporters te helpen zo fit mogelijk hun sport uit te kunnen voeren.

Om dit werk aan mensen aan te kunnen bieden heb ik de volgende diploma’s behaald:

  • Bachelor fysiotherapie in 2011
  • Master of Science in Sports Physical Therapy (MPTS) sportfysiotherapie in 2018

Mijn werkzaamheden bestaan uit het volgende:

  • (Sport)fysiotherapeut bij fysiotherapie De Lus/ Eemzon in Zwijndrecht
  • (Sport)fysiotherapeut bij Fit For Free Zwijndrecht
  • Fysieke trainer bij FSN (Football Skills Nederland)

Wat anderen zeggen

Sinds ik train met Darli zie ik mijn lichaam veranderen, ik boek progressie en ben gemotiveerd om steeds mijn goals bij te stellen. Darli haalt het beste in mij naar boven en heeft altijd handige tips op gebied van training en voeding. De personal training is van meerwaarde voor mij in mijn fitjourney! Ik zou iedereen willen laten ervaren wat personal training voor je kan doen!

Shelley Olivier - Brodie

Ik train nu 2 jaar met Darli en ik kan het iedereen aanraden. Hij weet mij iedere keer te motiveren en zelfs een stapje verder te laten gaan. Geen enkele training is saai, maar juist heel gevarieerd.  En heel belangrijk voor mij, hij weet de juiste spiergroepen te trainen, waardoor ik geen rugklachten meer heb. Ook wat betreft voeding heeft hij goede bruikbare adviezen. Darli luistert, is eerlijk en betrokken en geeft daardoor advies op maat.

Jantine

Zelf heb ik vervelende rugklachten, dankzij de training van Darli leer ik op een goede manier te trainen zonder dat ik hiermee te veel belast, en toch mijn schema kan aanhouden.

Malou

If you wanna start a great journey to a healthy lifestyle and body, I recommended you to Choose Darli. My experience was really great with him. He is not only a knowledgeable trainer but also, flexible and so friendly.I was almost one year with Darli, and he changed my body and mood. Highly recommended!

Sayna
Webdevelopment by Oil4.